Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Audiokniha
Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2023
Audiokniha

Sherlock Holmes a Boží dech
Audiokniha

Audiokniha Sherlock Holmes a Boží dech, kterou napsal Guy Adams. Druhý díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než... Číst víc

Nakladatel
Kanopa, 2023
Interpret
Délka
8:30

Audiokniha Sherlock Holmes a Boží dech, kterou napsal Guy Adams. Druhý díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než Arthur Connan Doyle. Končí doba pověr a okultismu ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

349 Kč

Ihned ke stažení
Další audioknižní vydání
Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2024
MP3 na CD
Čeština, 2024
Do 8 – 10 dnů

347 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2023
Audiokniha
349 Kč

Více o audioknize

Končí doba pověr a okultismu a přichází století vědy a rozumu. Zdá se však, že se paranormální svět nechce své nadvlády zdát a že se propasti pekla otevírají, aby mohly pohltit celý svět...
V londýnském sněhu je nalezeno rozdrcené tělo. Poblíž nejsou žádné stopy, takže to vypadá, jako by oběť zabil pouhý vzduch. Jde o první ze série útoků, při níž přijde o život několik prominentních londýnských okultistů. Sherlock Holmes a doktor Watson cestují do Skotska, aby se setkali s proslulým Aleisterem Crowleym, o němž doufají, že jim pomůže přijít těmto záhadám na kloub.
Naši přátelé se ocitají v obležení temných sil. Jsou na stopě něčemu neuvěřitelnému a úděsnému, a Holmesovy racionalistické názory podstupují tvrdou zkoušku. Slavné dvojici pomáhá skupina nejslavnějších okultních mozků v zemi: takzvaný „paranormální lékař“ John Silence, vyšetřovatel nadpřirozených jevů Thomas Carnacki a démonolog a odborník na staré runy Julian Karswell.
Dokáží i takový děsivý a nadpřirozený případ rozlousknout nejgeniálnější detektiv všech dob Sherlock Holmes a jeho věrný přítel doktor Watson?
Druhý díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než Arthur Connan Doyle.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.“

Já a Ty, navždy - Jo Watson, 2021
Já a Ty, navždy
Jo Watson